Genel|

Kuşadası Belediyesi, Koronavirüs (Covid 19) hastalığıyla mücadele kapsamında personeline eldiven, maske ve el dezenfektanı dağıttı. Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan halk sağlığını her şeyden çok önemsediklerini belirterek, “İlçemizde bugüne kadar koronavirüs vakasına rastlanmadı. Kuşadası Belediyesi olarak tedbir almaya devam ediyoruz” dedi.

Kuşadası Belediyesi, geçtiğimiz Aralık ayında Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra 3-4 ay gibi kısa bir sürede Türkiye de dahil 120’den fazla ülkeye yayılan Covid-19 hastalığına karşı önlem almaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ömer Günel’in verdiği talimatla Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından belediye personeline 2 bin adet eldiven ve maske ile 800 tane el dezenfektanı dağıtıldı.

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ”

Küresel ölçekte tehdit haline gelen Covid-19 hastalığına karşı mücadele ve bilinçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, “Dünyanın dört bir yanına yayılan, tehlikeli bir salgın hastalıkla karşı karşıyayız. Bugüne kadar ilçemizde Koronavirüs vakasına rastlanmadı. Biz tedbiri elden bırakmıyoruz. Bu kapsamda belediye personelimize çeşitli eğitimler de verdik. Şehrimizin dört bir yanında dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca vatandaşlarımızla doğrudan temasa geçen personelimize eldiven, maske ve el dezenfektanı dağıttık. En büyük temennimiz bu zor günleri çabucak atlatabilmek” dedi.

Comments are closed.

Close Search Window