ABD’Lİ ROTARY KULÜBÜ ÜYELERİ KUŞADASI BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Dostluk Değişim Programı ile Kuşadası ve Söke’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kardeş şehirleri Monterey ve Salinas’tan gelen Rotary Kulübü üyeleri Celeste Ann Barron, Lanteri Maria ile Barnes Janet, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk’ü ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Rotary Kulübü Başkanı Aysun Akçagül ve Söke Rotary Kulübü Başkanı Göktan Çallı’nın da katıldığı ziyarette Rotary Kulübü Üyeleri Kuşadası ve Söke ile kurulan kardeş şehir ilişkilerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Dostluk Değişim programı ile ülkemizde bulunan Rotary Kulübü üyeleri, 4 gün boyunca Kuşadası ve Söke’de ziyaretlerde bulunarak izlenimlerini kulüpleri ile paylaşacaklar.

dostluk ve değişim programı kardeş kentler rotary
ÖZGEÇMİŞİ