EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN MEVZUAT BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ KUŞADASI’NDA BAŞLADI

Türkiye Belediyeler Birliği ile Ege Belediyeler Birliği tarafından Ege Belediyeler Birliği üyesi belediyelerin personeline yönelik olarak düzenlenen “Mevzuat Bilgilendirme ve Eğitim Programı” Kuşadası’nda başladı.

Pine Bay Otel’de  üç gün boyunca devam edecek eğitim programının açılış törenine Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Yusuf Ali Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Sökmen ile Ege Belediyeler Birliğine üye belediyelerin personelleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Mevzuat Bilgilendirme ve Eğitim Programı’nın Kuşadası’nda yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Bu eğitim programı sayesinde belediyeler arasında daha iyi bir koordinasyon sağlanacağını düşünüyorum. Programa katılan belediye personelleri iş akışını daha iyi kavrayarak vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet vereceklerdir. Mevzuat Bilgilendirme ve Eğitim Programı’nı Kuşadası’nda gerçekleştirdikleri için Türkiye Belediyeler Birliği ile Ege Belediyeler Birliği’ne çok teşekkür ederiz” dedi.

Çengel’in ardından konuşan Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Yusuf Ali Kahraman ise Mevzuat Bilgilendirme ve Eğitim Programı’nın birliğe üye belediyelerin personeline büyük katkı sağlayacağını belirterek kendilerine verdikleri destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne  ve Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara program kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Sökmen tarafından  “İhale Mevzuatı” başlıklı eğitim verildi.