HİDAYET ÇAKAR KURSİYERLERİ RESİM SERGİSİ İBRAMAKİ’DE

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Ressam Hidayet Çakar’ın kursiyerlerinin yağlı boya resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Kuşadası Belediyesi Ada Kültür Merkezi’nde Hidayet Çakar eğitmenliğinde düzenlenen resim kursuna katılan 34 kursiyerin hazırladığı 70 yağlı boya tablo, sergi açılışına katılan sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’nun da katıldığı sergi açılışında konuşan Eğitmen Hidayet Çakar, eserlerin büyük bir emekle hazırlandığını belirterek "Eğitim ve sergimizin açılması sürecinde bizden hiçbir desteğini esirgemeyen Kuşadası Belediyesi'ne ve tüm kursiyerlerimize emek ve katkıları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hidayet Çakar Kursiyerleri Resim Sergisi, 17 Haziran tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.

HİDAYET ÇAKAR KURSİYERLERİ İBRAMAKİ SANAT GALARİSİ RESİM SERGİSİ YAĞLI BOYA