KUŞADASI BELEDİYE TİYATROSU SEZONU YENİ OYUNLA AÇIYOR

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, sezonu Turgut Özakman’ın yazdığı "Duvarların Ötesi" adlı yeni oyunla açmaya hazırlanıyor. Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncuları tarafından üç aydır hazırlıkları sürdürülen “Duvarların Ötesi” yarın (27 Ekim Cuma) izleyici ile buluşacak.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, sezonun ilk oyunu olan "Duvarların Ötesi"  ile perdelerini açıyor. 27 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Erkan Yücel Sahnesi’nde ilk kez sahnelenecek olan Turgut Özakman’ın kaleme aldığı “Duvarların Ötesi” adlı ücretsiz oyunun yönetmenliğini Nurten Helik, yönetmen yardımcılığını Sudi Pulathaneli, ışık ve ses tasarımını Ayşegül Taysi Tunca yapıyor. Oyunda Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncularından Hakan Kutay Pekgöz, Adem Ergün, Bedirhan Akbaş, Zafer Til, Filiz Sarıöz Batı ve Bekir Dönmez rol alıyor.

Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Sahnesi tiyatro