KUŞADASI BELEDİYESİ 2. ULUSLARARASI RESİM ÇALIŞTAYINA KATILAN SANATÇILAR BULUŞTU

Kuşadası Belediyesi 2. Uluslararası Resim Çalıştayı’na katılmak üzere 14 ülkeden ilçeye gelen sanatçılar bir araya geldi. Tanışma toplantısında sanatçılar fikir alışverişinde bulundu.

Kuşadası Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı Kervansaray’da sürerken sanatçılar için bir tanışma toplantısı düzenlendi.  Çalıştaya katılmak üzere Kosova, Amerika Birleşik Devletleri, Singapur, Tacikistan, Katar, Fas, Irak, Cezayir, Umman, Bahreyn, Lübnan, Bangladeş, Makedonya ve Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen 28 ressam ve akademisyenin yer aldığı toplantıya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da katıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Bahreyn Bangladeş Cezayir Fas Irak Katar Kervansaray Kosova KUŞADASI BELEDİYESİ 2. ULUSLARARASI RESİM ÇALIŞTAYI Lübnan Makedonya Singapur Tacikistan Türkiye Umman