KUŞADASI BELEDİYESİ, KURBAN KESİM VE SATIŞ NOKTALARINI İNCELEDİ

Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilçede bulunan kurban satış ve kesim noktalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kuşadası Belediyesi, Kuşadalıların Kurban Bayramını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri için Davutlar ve Güzelçamlı Mahalleleri ile İlçe merkezinde bulunan kurban satış ve kurban kesim yerlerini denetledi. Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Selma Uzun ve beraberindeki zabıta personeli ile veteriner hekim tarafından yapılan incelemelerde, kesim yerlerinde hijyenliğe uygunluğu denetlenirken satış yerlerinde ise kurbanlık hayvanların sağlık raporu, küpe ve pasaportları kontrol edildi. Ayrıca zabıta personeli tarafından kurban hizmetlerinin uygulanmasına dair tebliğ gereği kesim yerlerinde yapılması gereken düzenlemeler hakkında yer sahiplerine de bilgi verildi.

denetleme kesim noktaları kurban bayramı