ŞEFİKA KUTLUER KUŞADALI SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Dünyaca ünlü flüt solisti Şefika Kutluer Kuşadası’nda muhteşem bir konser verdi. Kutluer’in Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası ile birlikte verdiği konsere Kuşadalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kuşadası Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen ünlü flüt solisti Kutluer’in Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası ile birlikte Ada Kültür Merkezi’nde verdiği konsere Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Belediye Meclis Üyeleri Ferah Sürekçi, Canan İnanç ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Konserde Kutluer ve Şef Hakkı Öztürk yönetimindeki Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası tarafından seslendirilen Antonio Vivaldi’nin flüt konçertosu müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Ada Kültür Merkezi konser Oda Orkestrası Şefika Kutluer