YAZAR POYRAZ KUŞADALI OKURLARIYLA BULUŞTU

Araştırmacı Yazar Ergün Poyraz Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir söyleşiyle Kuşadalı okurlarıyla buluştu. Söyleşide Türkiye’deki tarikatlar ile siyasi yapılar arasındaki ilişki hakkında bilgi veren Poyraz etkinlik sonunda okurları için kitaplarını imzaladı.

Kuşadası Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Kuşadası Şubesi iş birliğinde düzenlenen söyleşiye Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, ADD Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt, Kuşadası Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Poyraz konuşmasında bugüne kadar 36 kitap kaleme aldığını belirterek, yazmaya olan isteğinin araştırmaya olan ilgisinden kaynaklandığını ifade etti. Türkiye’deki siyasi yapılar hakkında geniş araştırmalarda bulunduğunu belirten Poyraz, tarikatların uzun yıllardır siyaset ile ilişki içerisinde olduğunu söyledi. Kuşadası’nda gördüğü ilgiden mutluluk duyduğunu belirten Poyraz davetlerinden dolayı Kuşadası Belediyesi ve ADD Kuşadası Şubesi’ne teşekkür etti.

Ergün Poyraz imza günü söyleşi yazar