ÖZGÜR MUMCU KUŞADASI'NDA OKURLARIYLA BULUŞTU

Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu’nun oğlu gazeteci-yazar Özgür Mumcu, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen bir söyleşi ve imza günü ile Kuşadalı okurlarıyla buluştu.

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen söyleşi ve imza gününe Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Hakan Turhan, Zekeriya Tünk, Nurettin Öztürk, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Yıldız Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Savaşı nasıl bitirebiliriz sorusuna yanıt arayan ve tekerlemelerden, fantastik unsurlardan yararlanarak yeni yazmış olduğu ilk romanı “Barış Makinesi” adlı kitabı hakkında bilgi veren Özgür Mumcu “Tarih boyunca baskı dönemlerinde edebiyat yönünde büyük bir patlayış görülmüştür. Belki de bu dönemde biz de yaşadığımız ülkede kalemimizi edebiyat yönünden kullanarak ileriye iyi kitaplar iyi filmler bırakabiliriz” dedi. Söyleşinin ardından Mumcu, "Barış Makinesi" adını taşıyan ilk romanını okurları için imzaladı.

imza günü kuşadası kuşadası belediyesi söyleşi uğur mumcu özer kayalı özgür mumcu
ÖZGEÇMİŞİ