GÜZELÇAMLI MAHALLESİ’NDEN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

07-03-2024 08:39

Göreve geldiği günden beri başlattığı hizmet seferberliği ile Kuşadası’nın köklü alt ve üstyapı sorunlarına kalıcı çözümler üreten Başkan Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi’ne yaptığı yatırımlarla bölge sakinlerinin takdirini kazandı.

Güzelçamlı’ya 2019 yılından bu yana 113 milyon 50 bin TL’lik yatırımla 43 kilometre yeni yol kazandıran Başkan Ömer Günel, bölgeyi ziyaretinde hemşehrileri tarafından ilgiyle karşılandı. Her fırsatta Güzelçamlı Mahallesi’ne gerçekleştirilen yatırımların katlanarak devam edeceğini belirten Başkan Ömer Günel, Güzelçamlı sakinlerinin tam desteğini aldı.

“GENÇLER OLARAK ARYA TESİSLERİ’NDE UYGUN FİYATA KALİTELİ HİZMET ALIYORUZ”

Başkan Ömer Günel’in Güzelçamlı Mahallesi için yaptığı yatırımlardan memnun kaldığını ifade eden İpek Ünsoy, “Bir vatandaş olarak belediye başkanımızın mahallemize yaptığı yatırımlardan çok memnunum. En memnun kaldığım hizmet ise parkların düzenlenmesi oldu. Özellikle Panionion Park Güzelçamlı’ya ayrı bir güzellik kattı. Burada gençlerin gideceği çok sınırlı alan var. ARYA Tesisleri sayesinde uygun fiyata daha güzel hizmet alıyoruz” dedi.

“BİZ TALEP EDİYORUZ BELEDİYEMİZ YERİNE GETİRİYOR”

Uzun yıllardır Güzelçamlı Mahallesi’nde yaşayan Mümin Tuncel ise, Kuşadası Belediyesi’nin her daim yanlarında olduğunu belirterek, “Yapılan çalışmaları olumlu değerlendiriyorum. Başkanımız Ömer Günel, bugüne kadar yapılmayan yollarımızı yeniledi. Biz talep ediyoruz belediyemiz ne gerekiyorsa yapıyor. Başkanımız esnafımıza da üreticimize sahip çıkıyor” diye konuştu.