İNŞAAT YASAĞI DUYURUSU

13-05-2022 19:05

Kuşadası sınırları içerisinde 15 Mayıs – 15 Ekim 2022 tarihleri arasında inşaat yasağı uygulanacaktır.

İnşaat yasakları kapsamında;

Mor Bölge: Her türlü inşaat faaliyeti yasak.

Kırmızı Bölge: Beton dökümü yasak. Gürültüsüz faaliyetler belediyemizden izin alınmak şartıyla gerçekleştirilebilir.

Sarı Bölge: Beton dökümü Kaymakamlık’a bağlı Denetleme Komisyonu’nca değerlendirilecek. Gürültüsüz faaliyetler izin alınmak şartıyla gerçekleştirilebilir.

Yeşil Bölge: Her türlü inşaat faaliyeti belediyemizden izin alınmak şartıyla gerçekleştirilebilir.

*Cumartesi – Pazar günleri izin olduğu halde tüm bölgelerde inşaat faaliyeti gerçekleştirmek yasaktır.

* İnşaat faaliyetleri 10:00 – 12:00 ve 14:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilebilir.

Şikayet ve detaylı bilgi için 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattından bizlere ulaşabilirsiniz.