KUŞADASI’NDA SICAK ASFALT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

07-03-2024 08:41

KARAOVA MAHALLESİ’NE 12 BİN METREKARE DAHA YENİ YOL

Başkan Ömer Günel'in göreve geldiği 2019 yılından bu yana kente 218 kilometre yeni yol kazandırarak rekora imza atan Kuşadası Belediyesi, üst yapıyı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaova Mahallesi’nin yollarını sıcak asfaltla kaplıyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından kentin alt ve üstyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları farklı mahallelerde eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 5 yılda kente 933 milyon 702 bin TL'lik yatırımla kente 218 kilometre uzunluğunda modern ve konforlu yollar kazandıran ekipler Ege, Bayraklıdede, Camiatik ve Kadınlar Denizi mahallelerinden sonra şimdi de Karaova Mahallesi’nin yollarını sıcak asfaltla kaplıyor. İlk etapta Kara Sokak’ta başlatılan çalışma, toplam 12 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Bordür ve kaldırım imalatının da gerçekleştirileceği çalışma kısa süre içerisinde tamamlanacak.

MUHTAR FİRDEVS BAKKAL’DAN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E TEŞEKKÜR

Kuşadası Belediyesi tarafından Karaova Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışması bölge sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Mahalle Muhtarı Firdevs Bakkal, Başkan Ömer Günel’in bugüne kadar her türlü sorunlarıyla çok yakından ilgilendiğini belirterek, “Karaova Mahallesi hizmetle başkanımız döneminde tanıştı. Ayrıca mahallemizin genelinde doğal gaz altyapısı tamamlandı. Başkanımız bizlere verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Kendisine ve Kuşadası Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kuşadası’ndan Kareler

WhatsApp Icon